Min familie
Om
 
Mit navn er Zelina Vesterskov, og er 30 år.
Jeg bor på A. C. Meyers Vænge i Kbh SV, sammen med min kæreste Henrik, vores to piger Zeliziha og Zhiya samt vores hund Bøf.
 
Jeg er en ret aktiv person, elsker at være ude i naturen og bruge min krop, løbe og specielt styrketræning elsker jeg. Jeg er udadvendt, altid glad og har et godt overblik. Jeg har altid arbejdet med børn og har fundet ud af at det er det her mit hjerte virkelig banker for. Jeg har blandt andet arbejdet i en vuggestue, et fritidshjem, indskoling og på en specialskole med alt fra autister, meltal retardering og multi handicappede.

Jeg startede som privat børnepasser i januar 2011 og fandt mig hurtigt til rette i de smås selskab. Jeg er vild med denne ordning forbi jeg kan give børnene noget andet og noget mere end man kan i en vuggestue. Jeg kan give dem den rette omsorg og nærvær samt skabe en god og stærk relation til barnet.
Det er vigtigt for mig at børnene føler sig trygge hos mig og at jeg kan være med til at give dem en rolig og blid start på deres nye liv i den store verden.
 
  Jeg ligger vægt på:
  • Tryghed
  • Nærvær og omsorg
  • Samarbejde
  • Læring gennem leg med plads til at udforske og udvikle
  • Plads til sjov og ballade
  • Sund mad 
 
Jeg går meget op i, at vi kommer ud, det kan være en heldagsudflugt, eller blot en gåtur til den lokale park eller legeplads. Der er super mange gode tilbud, bla. rytmik, gymnastik, legestue osv. derudover har jeg årskort til både zoo og tivoli.
Vi kommer ikke til at kede os!