ANDREAS FORÆLDRE SKRIVER:
Sidste sommer behøvede vi pasning med kort varsel til vores andet barn, søde lille pige Andrea. Vi var på venteliste til 2 forskellige vuggestuer og så den at privat børnepasning ville passe fint til den forte varsel og i den korte tid som vi manglede.
Jeg kiggede ind på kommunens hjemmeside og fandt en som boede i samme byfning som os, vi var så heldige at det var Zelina. Efter en kort tid så vi at det ville være svært at stoppe med at have Zelina i vores liv. En stor del var at vi flyttede vores bopæl i vuggestuens område.
Indkøringen med vores første barn var hård, så vi forberedte os til en hård og lang indkøring med Andrea, men selvfølgelig er intet barn ens og Andrea var hurtig til at tilknytte sig til Zelina og det var vi også.
Zelina åbnede sit hjem til os og tryghedden som vi fik med det samme at efterlade Andrea hos hende hver dag var meget trøstende.
Zelina fik hurtigt Andreas søvnmønster i strukturelt form (noget som vi havde med uden eftersøgt succes) og hun fik bedre nattesøvn efter det. Det var også de små ting som Zelina trøstede vores dag med uden vores lille Andrea og det var at sende os billeder af hvad de lavede i hverdagen og der kunne vi se at hun var så glad med Zelina og de andre børn.
I disse 4 måneder kunne vi også se hvor Zelina tilknyttede sig til Andrea, hun virkelig brødede Sig om hende og hendes udvikling.
Zelina er dejlig, tryg, professional, kærlig, engageret i sit arbejde og hun vil altid blive husket her hos os som andreas første børnepasser
- Katrin Palsdottir
WINSTONS FORÆLDRE SKRIVER:
Zelina Vesterskov, har i 6 mdr.  passet vores søn Winston Ahrendt Ocariz (født 22.01.12) i 37 timer om ugen som privat børnepasser. Pasningen er i hele perioden forgået sammen med 3 jævnalderne børn i Zelinas egen lejlighed.
Vi har oplevet, at vores søn er blevet mødt med stor omsorg og forståelse for hans personlighed og behov. Han har udviklet sig meget gennem det halve år, hvilket er blevet understøttet og opmundret at Zelina. Hun har med glæde og positiv energi sørget for at Winston og hans 3 Legekammerater har haf en masse gode dage - både hjemme og ude på ture.
Vi har igennem hele perioden haft en godt og konstruktiv dialog med zelina omkring vores søn. Det er sket gennem gode overleveringer med en klar kommunikation og god plads til dialog. Samlet har det betydet, at vi alle dage har følt, at vi har overladt vores som i trygge hænder.
Vi giver vores bedste anbefalinger af Zelina i hendes fremtidige arbejde med børn. Vi er overbevidste om at hun med sig gode forståelse for børns behov og stæke intutation vil være en stord gevinst for bør, som fremover får glæde af at blive passet af hende.
- Stine Ahrendt Lauersen & Daniel Ocariz
ISABELLAS FORÆLDRE SKRIVER:
Vi (Bettina Lund og Andreas Engberg) har haft fornøjelsen af, at have Zelina Vesterskov som dagplejer til vores datter Isabella. Fra første gang vi så Zelina med vores datter, var vi ikke i tvivl om, at Zelina er rigtig god med børn og de er trygge ved hende.
I perioden har vi været rigtig glade for at Zelina passede Isabella og 3 andre børn, og har altid været trygge ved det, og vist at der blev taget godt vare på hende. Zelina har også været god til at opdrage i overensstemmelse med vores ønsker, så Isabella har fået nogle gode vaner med hjem. Alt i alt har vi været rigtig godt tilfredse med Zelina, hendes søde væsen og den måde hun har taget sig af isabella på.
Vi kan derfor med glæde give vores varmeste anbefalinger til Zelina.
- Bettina Lund & Andreas Engberg